ATBO er mere end en bogreol. ATBO er historie, opbevaringsløsninger og dansk møbelsnedkeri i topklasse. Siden ATBO blev grundlagt i 1967 har vores ambition været at skabe møbler af højeste kvalitet, designet og fremstillet i Danmark.

ATBO
startede med den nu berømte møbelsnedker-bogreol i eksklusive træsorter. Bogreolen repræsenterer vores DNA. Det er en klassiker, der er blevet brugt til opbevaring af bøger og genstande i generationer. Fremadrettet bevarer vi det enkle modernistiske udtryk, som bogreolen blev født med, og inviterer den ind i fremtiden med nyt tilbehør. Med få tilpasninger kan du nu opnå en række forskellige udtryk og en højere grad af mobilitet, hvilket gør det nemt at integrere bogreolen i din fleksible boligindretning.


ATBO fortsætter sin rejse, mens vi arbejder ambitiøst og flittigt sammen med vores møbelsnedkere og designere for at supplere vores brand med yderligere møbelkollektioner. Traditionelt håndværk, udsøgte materialer og en holdbar æstetik er fortsat kerneværdierne, når vi fortsætter med at skabe møbler med potentiale til at gå i arv i generationer.